Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos malinowy

Opis przygotowania

Mrożone maliny wsypać na patelnię. Podgrzać. Posłodzić. Uperfumować cukrem waniliowym. Zakwasić sokiem z cytryny. Odparować. Przetrzeć przez sito i przełożyć do słoiczka.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 419
Ewa gotuje - odc. nr 419

Młody szpinak jest znakomitym składnikiem wiosennych sałatek, ale równie...

 

Podobne przepisy

Bomby z hawerfolków

Kule z płatków owsianych;-)

Ciasteczka migdałowe na białkach

Makaroniki z kremem daktylowym!

Ciasto jogurtowe ze śliwkami

Najlepsze jest z węgierkami;-)

Jabłecznik sypany

Na owocach prosto z sadu...

Wróć do listy przepisów