Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Banany grillowane

Opis przygotowania

Banany ułożyć na ruszcie, opiec z obu stron (skórka powinna sczernieć). Zdjąć z rusztu, przeciąć wzdłuż na pół. Udekorować bitą śmietaną. Jeść łyżeczką, wybierając ciepły miąższ z zapieczonej skórki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 103
Ewa gotuje - odc. nr 103

Przed nami Dzień Dziecka, więc w kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz...

 

Podobne przepisy

Ciasto herbaciane

Na mleku!

Keks dwukolorowy

Naszpikowany bakaliami...

Tiramisu

Bez mascarpone i Amaretto, za to z wiejską śmietaną i żubrówką...

Sernik z jogurtu

Bez grama sera!

Wróć do listy przepisów