Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kiszka na szybko

Opis przygotowania

Kaszankę naciąć wzdłuż, w nacięcie włożyć drobno pokrojoną cebulę i czosnek. Szczelnie zawinąć w folię aluminiową. Upiec na grillu.

Następnie rozwinąć i udekorować pokrojonym ogórkiem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Chałka w jajku

Inaczej zwana tostem francuskim lub bardziej swojsko chlebojajem...

Jajecznica z ogniska

Zamiast kiełbasy na patyku;-)

Pasta serowa z olejem i pestkami dyni

Zaskakujące połączenie smaku oleju dyniowego, pestek i twarogu...

Deska masła

Absolutny hit w mediach społecznościowych!

Wróć do listy przepisów