/ Przepisy / Nalewka na propolisie

Opis przygotowania

Propolis (kit pszczeli) zalać alkoholem. butelkę zakręcić i odstawić na 2 tygodnie w ciemne miejsce.

Pić po łyżeczce raz dziennie - rozcieńczone kieliszkiem wody. Można dodać łyżeczkę miodu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 389
Ewa gotuje - odc. nr 389

W kolejnym odcinku programu Ewa zaprezentuje przepisy, dzięki którym zadbamy...

 

Podobne przepisy

Sos tatarski po wiedeńsku

Austriacka wersja doskonale znanego u nas sosu majonezowego.

Lemoniada imbirowa

Idealna na upały!

Ziemniaki w boczku

Świetne na przystawkę...

Szybki chlebek bez glutenu

Na białkach i siemieniu lnianym!

Wróć do listy przepisów