/ Przepisy / Nalewka na propolisie

Opis przygotowania

Propolis (kit pszczeli) zalać alkoholem. butelkę zakręcić i odstawić na 2 tygodnie w ciemne miejsce.

Pić po łyżeczce raz dziennie - rozcieńczone kieliszkiem wody. Można dodać łyżeczkę miodu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 389
Ewa gotuje - odc. nr 389

W kolejnym odcinku programu Ewa zaprezentuje przepisy, dzięki którym zadbamy...

 

Podobne przepisy

Awanturka z wędzonym karpiem

Rybka pokłócona z twarożkiem...

Zapiekanka z jajem

Lub jak kto woli jajecznica inaczej...

Masło klarowane

Wyśmienite do smażenia!

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Wróć do listy przepisów