Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kiełbaski w piwie

Opis przygotowania

Kiełbasę podzielić na porcje i naciąć (jeśli kiełbaski są nieduże, nie trzeba ich porcjować).

Przyprawę wymieszać z piwem i oliwą.

Kiełbaski ułożyć na rozgrzanym ruszcie i upiec, smarując od czasu do czasu piwną marynatą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 273
Ewa gotuje - odc. nr 273

Początek długiego, majowego weekendu to doskonała okazja, by zorganizować...

 

Podobne przepisy

Kotlety pożarnicze indycze

Solidny kawał mięsa dla prawdziwego faceta;-)

Wołowina w czerwonym winie

Grecka klasyka na polskim stole;-)

Schab w sezamowej panierce

Mięso oczyścić z błon. W środku zrobić otwór i włożyć do niego śliwki...

Bananowy gulasz

Mięso pokroić w kostkę, oprószyć przyprawami. Odstawić. Następnie zrumienić na 1 łyżc ...

Wróć do listy przepisów