/ Przepisy / Pieprzne steki

Opis przygotowania

Polędwicę wołową pokroić na plastry o grubości 2-3 cm, posmarować oliwą, obtoczyć w grubo zmielonym różnokolorowym pieprzu (ziarenka można rozdrobnić w moździerzu).

Upiec na patelni grillowej lub elektrycznym grillu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 44
Ewa gotuje - odc. nr 44

W kolejnym odcinku swojego magazynu kulinarnego Ewa Wachowicz upiecze na...

 

Podobne przepisy

Prażonka

Kociołek wyłożyć liśćmi kapusty. Warzywa pokroić w talarki...

Pierogi z bobem

Zamrożony bób wsypać do osolonego wrzątku i gotować do miękkości przez 10-15 minut...

Kurczak z kurkami w ziemniaczanych koszyczkach

Mięso umyć i wyczyścić. W misce wymieszać oliwę z musztardą i sosem sojowym...

Pierogi wigilijne

Grzyby namoczyć w wodzie (przez całą noc). Wyłowić łyżką cedzakową...

Wróć do listy przepisów