/ Przepisy / Pieprzne steki

Opis przygotowania

Polędwicę wołową pokroić na plastry o grubości 2-3 cm, posmarować oliwą, obtoczyć w grubo zmielonym różnokolorowym pieprzu (ziarenka można rozdrobnić w moździerzu).

Upiec na patelni grillowej lub elektrycznym grillu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 44
Ewa gotuje - odc. nr 44

W kolejnym odcinku swojego magazynu kulinarnego Ewa Wachowicz upiecze na...

 

Podobne przepisy

Surówka z selera

Seler zetrzeć na tarce jarzynowej...

Buraczki z czosnkowym winegretem

Surowe buraki obrać i utrzeć na drobnej tarce...

Karp na zielono

Ryba w warzywnym sosie!

Karkówka z cebulą

Marynowana w musztardzie i majonezie!

Wróć do listy przepisów