
Owoce ułożyć na desce (truskawki można przekroić na pół). Pomiędzy dać listki mięty i połamaną na kawałki czekoladę.
Sposób przygotowania czekolady:
Olej kokosowy przełożyć do miski umieszczonej na garnku z wrzątkiem. Gdy zrobi się płynny wsypać kakao. Wymieszać miotełką. Posłodzić miodem. Wsypać wiórki kokosowe. Jeszcze raz dobrze wymieszać. Zdjąć z kąpieli wodnej i dorzucić prażone migdały.
Masę przełożyć do foremki wyścielonej papierem do pieczenia. Wyrównać. Posypać solą. Gdy wystygnie schłodzić w lodówce.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz przywita widzów Polsatu w jej krakowskim...
Brzoskwinie pokroić na kawałki. Galaretkę z żelatyną rozpuścić we wrzątku...
Ciasto francuskie rozwinąć i pokroić na 15 kwadratów tej samej wielkości. Ułożyć w tr ...
Mąkę przesiać, dodać cukier, cukier waniliowy i szczyptę soli. Wymieszać. Dodać rozdr ...
Jajka roztrzepać, mąkę przesiać. W misce ułożyć warstwami drożdże, cukier, cukier wan ...