Czosnek umyć i osuszyć. Ogórki wyszorować i pokroić w kostkę. Kuskus zalać gorącą wodą. Gdy spęcznieje dorzucić ogórki, pokrojony czosnek niedźwiedzi i posiekaną natkę pietruszki. Dodać pomidorki pokrojone w ćwiartki oraz nasionka granatu.
Wlać sos sojowy i oliwę. Wymieszać. Posypać prażonymi płatkami migdałów.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem widzów czeka niespodzianka – gościem programu będzie aktorka...
Czy wiecie, że rukola to... kapusta? W roli sałaty w sałatce z pstrągiem wyszła pysznie!
Sprawdzona receptura na spotkanie świąteczne!
Z sałaty usunąć głąb. Liście podrzeć, wrzucić do miski. Dodać pokrojone pomidory, wym ...
Pierś z kurczaka posypać przyprawą curry i upiec na ruszcie (można to zrobić na patel ...