Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Cebula z patelni

Opis przygotowania

Słoninę pokroić w kostkę. Usmażyć na suchej patelni. Gdy zrobią się skwarki dorzucić pokrojone w piórka cebule. Przyprawić solą, wymieszać i udusić na wolnym ogniu. Podawać na pieczywie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 475
Ewa gotuje - odc. nr 475

Po 3 tygodniach w zaśnieżonych Beskidach Ewa wróciła do Krakowa, więc kolejny...

 

Podobne przepisy

Pasztet z kurczaka

Z warzywami;-)

Smoothie

Mrożone truskawki wrzucić do miksera...

Tatar z łososia

Łososia posiekać bardzo drobno, dodać oliwę, sok z cytryny, sól i pieprz do smaku, wy ...

Wrapy do szkoły

Zamiast klasycznych kanapek...

Wróć do listy przepisów