/ Przepisy / Twaróg wędzony

Opis przygotowania

Sery na kilka godzin umieścić w solance. Następnie osuszyć i włożyć do siatek wędzarniczych. Posypać czosnkiem lub czarnuszką i na 3 godziny wstawić do wędzarni (temp. 30-40 st. C).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 452
Ewa gotuje - odc. nr 452

Młodsi telewidzowie pewnie nie pamiętają czasów zaraz po zmianie ustroju,...

 

Podobne przepisy

Mieszanka przypraw

Wszystkie składniki zmiksować, przełożyć do słoika, schować do lodówki. ...

Biszkopt z masą malinową

Udekorowany świeżymi owocami!

Winne ciasto czekoladowe

Aromatyczne, czekoladowe, z bakaliami...

Ciasto czekoladowo-majonezowe

Deser wybrany przez Artura Jędrzejczyka.

Wróć do listy przepisów