/ Przepisy / Napój miodowo-cynamonowy

Opis przygotowania

Wodę przegotować i ostudzić (można też użyć wody mineralnej niegazowanej). Wsypać cynamon, dodać miód, dokładnie wymieszać i odstawić na całą noc. Dziennie wypijać po 1 szklance napoju. Najlepiej zrobić sobie tygodniową „kurację”.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 215
Ewa gotuje - odc. nr 215

Po świętach należy się nam odrobina kulinarnego wytchnienia. Konieczny...

 

Podobne przepisy

Winne ciasto czekoladowe

Aromatyczne, czekoladowe, z bakaliami...

Deser orzechowy na mleku sojowym

Z sezonowymi owocami i musem z mango;-)

Twaróg wędzony

Domowym sposobem;-)

Szynka z dzika w cieście

Dziczyzna w chlebie...

Wróć do listy przepisów