Z bułek odciąć górę, środki wydrążyć. Powstałe w ten sposób miseczki posmarować miękkim masłem, wyłożyć plastrami wędzonego łososia – tak, by powstało coś w rodzaju gniazda. Do każdego dać po łyżce musztardy z całymi ziarnami gorczycy, rozsmarować. Posypać siekanym koperkiem. Wybić jajka. Przyprawić solą i zapiec w piekarniku (180 st. C, pieczemy do momentu, w którym zetnie się białko). Przed podaniem oprószyć tartym parmezanem.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Podczas treningu Ewa spotka młodych ludzi, którzy dzielą tę samą pasję...
Awokado rozkroić, pozbawić pestki, miąższ wybrać łyżką, rozdrobnić widelcem. Połączyć ...
Ser przetrzeć przez sito, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, śmietanę i obie pa ...
Jajka wybić do miski, posolić i zmiksować ręcznym robotem. Dosypać mąkę, dolać ml ...
Na słodko...