/ Przepisy / Oscypek z żurawiną

Opis przygotowania

Serki, mniejsze w całości, największe pokrojone w grube plastry, grillować na mocno rozgrzanym ruszcie przez ok. 2 minuty – z każdej strony (skórka powinna być chrupiąca, środek roztopiony i ciągnący).

Podawać z żurawiną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 494
Ewa gotuje - odc. nr 494

Ewa uwielbia lokalne produkty i regionalną kuchnię. Dlatego, za każdym...

 

Podobne przepisy

Lemoniada imbirowa

Idealna na upały!

Pasta jajeczna

Doskonale smakuje z rzeżuchą!

Pesto z bazylii i rukoli

Orzechy laskowe uprażyć w piekarniku i obrać ze skórki...

Domowa przyprawa z lubczyku

Do rosołu, ale nie tylko...

Wróć do listy przepisów