Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oscypek z żurawiną

Opis przygotowania

Serki, mniejsze w całości, największe pokrojone w grube plastry, grillować na mocno rozgrzanym ruszcie przez ok. 2 minuty – z każdej strony (skórka powinna być chrupiąca, środek roztopiony i ciągnący).

Podawać z żurawiną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 494
Ewa gotuje - odc. nr 494

Ewa uwielbia lokalne produkty i regionalną kuchnię. Dlatego, za każdym...

 

Podobne przepisy

Kanapki z pastą dyniową

Drugie śniadanie dla wegan;-)

Pasta z karpia

Cebulę obrać, następnie zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem...

Kurze paluszki w orzechach

Mięso pokroić na „paluszki”. Przyprawić solą i pieprzem. Białka ubić ze s ...

Sos BBQ

Na rozgrzanym oleju zeszklić bardzo drobno posiekaną cebulę...

Wróć do listy przepisów