Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oscypek z żurawiną

Opis przygotowania

Serki, mniejsze w całości, największe pokrojone w grube plastry, grillować na mocno rozgrzanym ruszcie przez ok. 2 minuty – z każdej strony (skórka powinna być chrupiąca, środek roztopiony i ciągnący).

Podawać z żurawiną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 494
Ewa gotuje - odc. nr 494

Ewa uwielbia lokalne produkty i regionalną kuchnię. Dlatego, za każdym...

 

Podobne przepisy

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Znakomity dodatek do pieczywa!

Pasztet z królika i golonki

Królika i golonkę gotować do miękkości wraz z warzywami i suszonymi grzybami (przypra ...

Zapiekanka warzywna z jajem

Jajecznica inaczej...

Smalec gęsi z gruszką

Do pieczywa...

Wróć do listy przepisów