Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Schabowy z mortadeli

Opis przygotowania

Plastry mortadeli zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej. Usmażyć z obu stron na mocno rozgrzanym oleju. Podobnie przygotować i usmażyć ser żółty.

Podawać z ziemniakami z wody, jajkiem sadzonym lub poszetowym oraz marchewką z groszkiem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 312
Ewa gotuje - odc. nr 312

Tym razem Ewa postanowiłam przypomnieć kilka przepisów, które gościły na...

 

Podobne przepisy

Karkówka z kapustą i ananasem

Niezwykle smaczna i prosta w przygotowaniu!

Filet z kurczaka w stylu caprese

Z mozzarellą i pomidorami!

Roladki z indyka

Mięso pokroić w plastry – najlepiej delikatnie naciąć nożem...

Warzywa na parze

Warzywa podzielić na mniejsze kawałki i ugotować na parze...

Wróć do listy przepisów