Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Masło czosnkowe

Opis przygotowania

W moździerzu wymieszać przeciśnięty przez praskę czosnek, drobno posiekaną natkę pietruszki i sól. Lekko utłuc. Dodać miękkie masło i dobrze rozetrzeć. Przełożyć do małego naczynia i udekorować natką pietruszki. Podawać do ryby.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Sałatka śledziowa w słoiku

Warstwowa, z majonezem!

Awanturka z wędzonym karpiem

Rybka pokłócona z twarożkiem...

Pasztet z grzybami

Mięso pokroić na mniejsze kawałki. W wysokim garnku przesmażyć najpierw podgardle - j ...

Pesto z bazylii i rukoli

Orzechy laskowe uprażyć w piekarniku i obrać ze skórki...

Wróć do listy przepisów