Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Surówka z młodej kapusty

Opis przygotowania

Kapustę poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Doprawić cukrem. Dodać sok z cytryny. Przyprawić solą oraz pieprzem. Dodać śmietanę. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 191
Ewa gotuje - odc. nr 191

Ewa Wachowicz powraca na Wasze ekrany po wakacyjnej przerwie. W tym odcinku...

 

Podobne przepisy

Śliwki w boczku

Śliwki wypestkować, nie docinając do końca. W miejsce pestek...

Pasztet z soczewicy

Znakomita przystawka na wigilijną wieczerzę!

Placki ziemniaczane z blachy

Z kartofli z wczorajszego obiadu...

Awanturka z wędzonym karpiem

Rybka pokłócona z twarożkiem...

Wróć do listy przepisów