/ Przepisy / Zupa krem z zielonej sałaty

Opis przygotowania


Ryż zemleć na mączkę. Dodać mleko (ew. śmietanę), bulion, przyprawę. masło oraz sałatę. Zmiksować. Przelać do garnka. Zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Posypać grzankami.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 105
Ewa gotuje - odc. nr 105

W kolejnym odcinku „Ewa gotuje” autorka kulinarnej serii Ewa...

 

Podobne przepisy

Zupa cytrynowo-koperkowa

Z ryżem i pulpetem;-)

Zupa kalafiorowa

Z kluseczkami grysikowymi;-)

Flaczki z kalmarów

Przysmak z Kołobrzegu;-)

Szwajcarska zupa serowa

Pożywna zupa szwajcarskich górali!

Wróć do listy przepisów