W miseczce wymieszać odcedzone z zalewy oliwki oraz pokrojone na kawałki plasterki łososia.
Dodać cząstki mandarynki. Na drobnej tarce zetrzeć skórkę z grejpfruta (niezbyt dużo), cytryny i pomarańczy. Z cytryny wykroić filety, wszystko dodać do miski.
Z grejpfruta i pomarańczy wycisnąć sok. Wlać do miski. Wymieszać i udekorować posiekaną kolendrą.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W tym odcinku Ewa zaprasza Nas na oliwkową ucztę. Przygotuje pyszne przekąski...
Z sosem jogurtowym...
Śliwki umyć, wyjąć pestki. Owoce przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa...
Z lodowatego wina, mąki i jajka zrobić w misce jednolite ciasto - dużo rzadsze niż na ...
Na dużą patelnię wlać śmietanę i na wolnym ogniu gotować ją kilka minut - by trochę o ...