Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Racuchy a'la Jadzia

Opis przygotowania

Z jajek, kefiru, m±ki, soli i sody zrobić ciasto o konsystencji gęstej ¶mietany. Poł±czyć z drobno pokrojonymi jabłkami (owoce można też zetrzeć na tarce o grubych oczkach). Usmażyć.

Posypać cukrem pudrem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 46
Ewa gotuje - odc. nr 46

Do kolejnego programu Ewa Wachowicz zaprosi Jadzię Nalepę, "Osobowo¶ć telewizyjn±"...

 

Podobne przepisy

Kanapka surfera

Hot-dog z... ryb±;-)

Pesto z czosnku niedĽwiedziego

Czosnek niedĽwiedzi pokroić i wrzucić do miksera. Dodać orzechy laskowe. Posolić, wla ...

Omlet cesarski

Żółtka utrzeć z cukrem, wmieszać m±kę, dolać mleko i mieszać, aż powstanie jednolita ...

Pasta jajeczna

Doskonale smakuje z rzeżuch±!

Wróć do listy przepisów