Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Mizeria

Opis przygotowania

Ogórki obrać i poszatkować. Oprószyć solą. Odstawić. Gdy puszczą sok, odcisnąć. Cebulę pokroić w kostkę lub półplasterki, wymieszać z ogórkami. Dolać ocet winny. Doprawić do smaku pieprzem. Dorzucić posiekany koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 188
Ewa gotuje - odc. nr 188

Na polskich targowiskach coraz częściej pojawiają się nowalijki. Ewa postanawia...

 

Podobne przepisy

Jarzynówka

W stylu włoskiej minestrone...

Gołąbki w liściach jarmużu

Liście jarmużu obgotować w wodzie z solą i octem...

Czerwone pesto

Orzechy laskowe uprażyć i obrać ze skórki. Wrzucić do miksera...

Krem z cukinii

Z grzanką i fetą;-)

Wróć do listy przepisów