/ Przepisy / Majonez cytrusowy

Opis przygotowania

Majonez wymieszać z musztardą i tabasco. Dodać skórki z cytrusów. Ponownie wymieszać. Dobrze schłodzić w lodówce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 186
Ewa gotuje - odc. nr 186

Majowy weekend zbliża się wielkimi krokami. W związku z tym Ewa proponuje...

 

Podobne przepisy

Dip orzechowy

Sos sojowy połączyć z sokiem z limonki i sokiem jabłkowym, posłodzić. Dodać chili (pa ...

Domowy chleb

Zrobić tzw. krótki zakwas (np. wieczorem dnia poprzedzającego pieczenie). Drożdże roz ...

Domowa mieszanka przypraw

Receptura autorska;-)

Zakwas chlebowy

Zakwas można przechowywać w lodówce. Trzeba jednak pamiętać, by wyjąć go z chłodu na minimum 2 godziny przed zrobieniem ciasta...

Wróć do listy przepisów