Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pesto z natki marchewki

Opis przygotowania

Z natki oderwać listki (łodyżki są zbyt twarde).

Czosnek i orzechy wrzucić do robota, posolić i zmiksować.

Dorzucić listki z natki, wlać oliwę lub olej i ponownie zmiksować. Przełożyć do słoiczka, wlac trochę oliwy, zamknąć i wstawić do lodówki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 433
Ewa gotuje - odc. nr 433

Nic tak nie cieszy, jak warzywa z własnej uprawy. Zwłaszcza, gdy mogą wylądować...

 

Podobne przepisy

Surówka z selera

Seler zetrzeć na tarce jarzynowej...

Kanapki z tofu, rukolą i pastą z suszonych pomidorów

Idealne na drogę, w góry czy do szkoły...

Zupa z fasolką szparagową

Na dobry początek obiadu pod chmurką;-)

Zielone szparagi w szynce

W sezonie na szparagi to pozycja obowiązkowa.

Wróć do listy przepisów