Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pesto z natki marchewki

Opis przygotowania

Z natki oderwać listki (łodyżki są zbyt twarde).

Czosnek i orzechy wrzucić do robota, posolić i zmiksować.

Dorzucić listki z natki, wlać oliwę lub olej i ponownie zmiksować. Przełożyć do słoiczka, wlac trochę oliwy, zamknąć i wstawić do lodówki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 433
Ewa gotuje - odc. nr 433

Nic tak nie cieszy, jak warzywa z własnej uprawy. Zwłaszcza, gdy mogą wylądować...

 

Podobne przepisy

Zupa krem z warzyw i pieczarek

Pieczarkowa na włoszczyźnie...

Bakłażan z rusztu

Bakłażana opiec na ruszcie, przykryć lub przełożyć do wędzarni. Po upieczeniu przekro ...

Wegański bigos na włoskiej

Schroniskowy klasyk w wersji bezmięsnej;-)

Ocet na wzmocnienie

Antybiotyk z domowej apteki!

Wróć do listy przepisów