Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Nalewka na propolisie

Opis przygotowania

Propolis (kit pszczeli) zalać alkoholem. butelkę zakręcić i odstawić na 2 tygodnie w ciemne miejsce.

Pić po łyżeczce raz dziennie - rozcieńczone kieliszkiem wody. Można dodać łyżeczkę miodu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 389
Ewa gotuje - odc. nr 389

W kolejnym odcinku programu Ewa zaprezentuje przepisy, dzięki którym zadbamy...

 

Podobne przepisy

Paszteciki z kapustą i śliwkami

Z ciasta francuskiego...

Jaja w skorupkach podsmażane

Jajka ugotować na twardo. By nie pękały, nakłuć skorupki na szerszym końcu. Ostudzić ...

Kapusta po góralsku

Kapustę kiszoną ugotować. Słodką poszatkować, zalać szklanką wody, dodać ziele angiel ...

Fasola z suszonymi śliwkami

Fasolę przepłukać i namoczyć (przez co najmniej 6 godzin, a jeszcze lepiej dzień prze ...

Wróć do listy przepisów