Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Wegańskie ciasto czekoladowe z truskawkami

Opis przygotowania

Suche składniki przesiać do miski. Dodać składniki mokre, wymieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem, ułożyć owoce. Piec przez 30-35 minut w temp. 180 st. C (z termoobiegiem).

Po wystudzeniu udekorować cukrem pudrem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 364
Ewa gotuje - odc. nr 364

W kolejnym odcinku Ewa zaprosi na potrawy regionalne w nowoczesnym wydaniu....

 

Podobne przepisy

Ucierane z owocami leśnymi

Szybkie w przygotowaniu ciasto z jeżynami oraz borówkami.

Babka z jajem

Do rondelka wrzucić masło, wlać olej, ajerkoniak i wodę...

Gruszki z serem kozim

Przykład na to, jak wykorzystać domowe przetwory...

Sernik makowy

Lub jak kto woli makowiec serowy...

Wróć do listy przepisów