Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Wegańskie ciasto czekoladowe z truskawkami

Opis przygotowania

Suche składniki przesiać do miski. Dodać składniki mokre, wymieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem, ułożyć owoce. Piec przez 30-35 minut w temp. 180 st. C (z termoobiegiem).

Po wystudzeniu udekorować cukrem pudrem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 364
Ewa gotuje - odc. nr 364

W kolejnym odcinku Ewa zaprosi na potrawy regionalne w nowoczesnym wydaniu....

 

Podobne przepisy

Szarlotka na rubinoli

Kruche z rubinolą;-)

Sernik z żurawiną

Nie zawsze muszą być rodzynki...

Cwibak

Białka oddzielić od żółtek. Ogrzane do temperatury pokojowej masło utrzeć z połową cu ...

Eklery z kremem czekoladowym

Wodę wlać do rondelka. Dodać mleko i masło...

Wróć do listy przepisów