/ Przepisy / Wodzionka

Opis przygotowania

Chleb pokroić w kostkę, wrzucić do głębokiego talerza. Dodać posiekany czosnek oraz smalec. Zalać wrzątkiem. Udekorować posiekanym koperkiem i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 356
Ewa gotuje - odc. nr 356

Tym razem Ewa odwiedzi Nikiszowiec, bodaj najbardziej rozpoznawalne osiedle...

 

Podobne przepisy

Zupa koperkowa z brukselką

Kolejna odsłona jarzynowej!

Rosół tak polski, jak i chiński

Polski klasyk także na chińską nutę...

Solianka

Tradycyjna zupa z Ukrainy;-)

Zalewajka z maślanką

Na leśnych, suszonych grzybach;-)

Wróć do listy przepisów