Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Wodzionka

Opis przygotowania

Chleb pokroić w kostkę, wrzucić do głębokiego talerza. Dodać posiekany czosnek oraz smalec. Zalać wrzątkiem. Udekorować posiekanym koperkiem i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 356
Ewa gotuje - odc. nr 356

Tym razem Ewa odwiedzi Nikiszowiec, bodaj najbardziej rozpoznawalne osiedle...

 

Podobne przepisy

Żurek na króliku

Ulubiona potrawa trenera Adama Nawałki.

Lohikeitto, czyli fińska zupa rybna

Z łososiem i pstrągiem zawojskim!

Caldo verde

Tradycyjna, portugalska zielona zupa, ale na rodzimym jarmużu;-)

Zupa pomidorowa z pstrągiem

W stylu śródziemnomorskim...

Wróć do listy przepisów