Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kompot wigilijny

Opis przygotowania

Suszone owoce zalać wodą (ok. 5 l). Przyprawić goździkami i cynamonem. Zagotować. Posłodzić do smaku.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 42
Ewa gotuje - odc. nr 42

Tuż przed świętami Ewa Wachowicz doradzi widzom, jak wybrać choinkę i nakryć...

 

Podobne przepisy

Owsianka z pyłkiem

Idealna na śniadanie!

Granola

Do miski wsypać płatki owsiane, dodać ziarno słonecznika, posiekane orzechy włoskie oraz sezam...

Mieszanka przypraw

Wszystkie składniki zmiksować, przełożyć do słoika, schować do lodówki. ...

Biała kiełbasa z piekarnika

Z cebulą i jabłkami;-)

Wróć do listy przepisów