Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kiełbaski w piwie

Opis przygotowania

Kiełbasę podzielić na porcje i naciąć (jeśli kiełbaski są nieduże, nie trzeba ich porcjować).

Przyprawę wymieszać z piwem i oliwą.

Kiełbaski ułożyć na rozgrzanym ruszcie i upiec, smarując od czasu do czasu piwną marynatą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 273
Ewa gotuje - odc. nr 273

Początek długiego, majowego weekendu to doskonała okazja, by zorganizować...

 

Podobne przepisy

Kasza jaglana z pesto i kurczakiem

Sama kasza może być osobnym daniem;-)

Kotlety mielone z ryżem

Trochę jak krakowskie sznycle, trochę jak gołąbki bez zawijania...

Moussaka

Bodaj najbardziej znana grecka zapiekanka...

Szaszłyki z łososia i ananasa

Papryczkę (bez pestek) drobno posiekać...

Wróć do listy przepisów