/ Przepisy / Surówka z selera

Opis przygotowania

Seler zetrzeć na tarce jarzynowej (o dużych oczkach). Skropić sokiem z ½ cytryny, posolić i wymieszać. Jabłko dobrze umyć, naciąć i również zetrzeć na tarce. Wymieszać z selerem.

Dodać namoczoną i odsączoną żurawinę oraz śmietanę. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 211
Ewa gotuje - odc. nr 211

Tym razem Ewa zaprasza na doskonałe polędwiczki wieprzowe w sosie porowym,...

 

Podobne przepisy

Warzywa na parze

Warzywa podzielić na mniejsze kawałki i ugotować na parze...

Sałata z granatem i awokado

Lodowa w wybuchowym towarzystwie;-)

Kapusta kiszona z marchewką i granatem

Naturalny probiotyk i solidna dawka witaminy C;-)

Pesto z liści rzodkiewki i pokrzywy

Do sałatek i makaronu;-)

Wróć do listy przepisów