Przygotować kilka różnokolorowych galaretek. Przelać do miseczek i odstawić do zastygnięcia. Następnie pokroić na kawałki lub zrobić kulki (łyżeczką do wycinania z jabłek gniazd nasiennych). Wraz z pokruszonymi bezami przełożyć do pucharków. Polać jogurtem, uperfumowanym skórką otartą z pomarańczy. Można udekorować miętą.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Już niedługo Dzień Dziecka, dlatego w tym programi wa przygotuje potrawy...
Dno foremki (21cm) wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 180 st. C, od ...
Masło utrzeć, dodać słodzik, jajko, skórkę pomarańczową oraz kakao. Mąkę wymieszać z ...
Składniki wyrobić w robocie. Przełożyć na stolnicę, podsypać mąką i uformować wałek. ...
Masło utrzeć z cukrem. Dodać żółtka - po jednym. Dokładnie zmiksować. Naprzemiennie d ...