Przygotować kilka różnokolorowych galaretek. Przelać do miseczek i odstawić do zastygnięcia. Następnie pokroić na kawałki lub zrobić kulki (łyżeczką do wycinania z jabłek gniazd nasiennych). Wraz z pokruszonymi bezami przełożyć do pucharków. Polać jogurtem, uperfumowanym skórką otartą z pomarańczy. Można udekorować miętą.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Już niedługo Dzień Dziecka, dlatego w tym programi wa przygotuje potrawy...
Przesianą mąkę z cukrem pudrem i masłem posiekać nożem. Dodać żółtka lekko rozbite wi ...
Żółtka oddzielić od białek. Białka ubić ze szczyptą soli, pod koniec dodać cukier. Do ...
Na domowym mleku migdałowym!
Jajka zmiksować z cukrem. Umieścić w kąpieli wodnej i miksować jeszcze przez 3-4 minu ...