Przygotować kilka różnokolorowych galaretek. Przelać do miseczek i odstawić do zastygnięcia. Następnie pokroić na kawałki lub zrobić kulki (łyżeczką do wycinania z jabłek gniazd nasiennych). Wraz z pokruszonymi bezami przełożyć do pucharków. Polać jogurtem, uperfumowanym skórką otartą z pomarańczy. Można udekorować miętą.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Już niedługo Dzień Dziecka, dlatego w tym programi wa przygotuje potrawy...
Smaczny przekładaniec;-)
Białka oddzielić od żółtek. Żółtka utrzeć z cukrem pudrem, stopniowo dodać ziemniaki, ...
Banany ułożyć na ruszcie, opiec z obu stron (skórka powinna sczernieć). Zdjąć z ruszt ...
Ma stolnicę przesiać mąkę, dodać masło i wysiekać. Zrobić dołeczek, dodać żółtka i śm ...