/ Przepisy / Rolada kokosowa

Opis przygotowania

Wodę zagotować z masłem, cukrem i kakao. Do ciepłej masy wsypać zmielone herbatniki.
Zrobić krem. Masło dobrze utrzeć z cukrem pudrem. Dodać wiórki kokosowe i spirytus.
Masę cienko rozwałkować na folii. Na masie rozłożyć krem i zwinąć roladę. Schłodzić w lodówce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 111
Ewa gotuje - odc. nr 111

”Rolada wieprzowa z żurawiną i boczkiem, rolada kokosowa” W...

 

Podobne przepisy

Ciasto Maryla

Białka oddzielić od żółtek. Dodać szczyptę soli i ubić pianę. Utrwalić...

Szaszłyki owocowe

Dla wegan - na ruszcie;-)

Tort tiramisu

Dno foremki (21cm) wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzać do 180 st. C, od ...

Brownie

Ciasto czekoladowe i lody waniliowe;-)

Wróć do listy przepisów