/ Przepisy / Rolada kokosowa

Opis przygotowania

Wodę zagotować z masłem, cukrem i kakao. Do ciepłej masy wsypać zmielone herbatniki.
Zrobić krem. Masło dobrze utrzeć z cukrem pudrem. Dodać wiórki kokosowe i spirytus.
Masę cienko rozwałkować na folii. Na masie rozłożyć krem i zwinąć roladę. Schłodzić w lodówce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 111
Ewa gotuje - odc. nr 111

”Rolada wieprzowa z żurawiną i boczkiem, rolada kokosowa” W...

 

Podobne przepisy

Ciasto z masą ananasową

Biszkopt z kawą cappuccino!

Nugat orzechowy

Lekki deser na malinowym lustrze...

Domowa czekolada z bakaliami

Każdy może mieć własną fabryczkę czekolady!

Gruszki pod kruszonką owsianą

Crumble z płatkami!

Wróć do listy przepisów