/ Przepisy / Kaszanka z rusztu inaczej

Opis przygotowania

Kaszankę włożyć do jednorazowej podłużnej foremki z folii aluminiowej, dodać oczyszczone i pokrojone w kostkę papryki, kukurydzę, przekrojone na pół pomidorki i czosnek. Dolać trochę zalewy z czosnku.

Zawinąć w folię aluminiową i grillować przez około 20 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Ryż z jabłkami

Kto jadł w dzieciństwie? Ręka w górę!

Placuszki z indyka

Pierś pokroić w drobną kostkę. Przełożyć do miski...

Karminadle

ięso przełożyć do miski. Przyprawić roztartym w dłoniach tymiankiem...

Knedle z kapustą i morelami

A do tego konfitura z cebuli;-)

Wróć do listy przepisów