Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kompot z winogron

Opis przygotowania

Winogrona przepłukać. Owoce przełożyć do garnka. Zalać zimną wodą, dodać sok z cytryny i zagotować. Przykryć i gotować przez ok. 20 minut.

Podawać na ciepło lub na zimno.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 554
Ewa gotuje - odc. nr 554

W kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz przygotuje trzydaniowy obiad...

 

Podobne przepisy

Bruschetta

Z sosem musztardowo-paprykowym;-)

Choripan

Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo...

Truskawki z octem balsamicznym

Fantastyczny dodatek do mięs!

Lemoniada imbirowa

Idealna na upały!

Wróć do listy przepisów