Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Arbuzolada

Opis przygotowania

Miąższ arbuza pokroić na kawałki i usunąć pestki. Przełożyć do szklanego naczynia z kurkiem. Wlać sok z cytryny i posłodzić. Dodać wodę i zmiksować. Wrzucić kostki lodu, w razie potrzeby uzupełnić wodą. Na wierzch dać listki mięty i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 455
Ewa gotuje - odc. nr 455

Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz zaprosi widzów Polsatu na premierowe...

 

Podobne przepisy

Granola z bananem i jogurtem

Na śniadanie lub podwieczorek;-)

Brownie bezglutenowe

Czekoladowe, bezglutenowe;-) Kakao, banan i awokado...

Szarlotka w słoiczku

Jabłecznik w szkle;-)

Ziemniaczki

Masło rozpuścić na patelni. Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej.

Wróć do listy przepisów