Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Arbuzolada

Opis przygotowania

Miąższ arbuza pokroić na kawałki i usunąć pestki. Przełożyć do szklanego naczynia z kurkiem. Wlać sok z cytryny i posłodzić. Dodać wodę i zmiksować. Wrzucić kostki lodu, w razie potrzeby uzupełnić wodą. Na wierzch dać listki mięty i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 455
Ewa gotuje - odc. nr 455

Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz zaprosi widzów Polsatu na premierowe...

 

Podobne przepisy

Blamanż migdałowy

Ponoć zajadał się nim Józef Piłsudski...

Sernik szachownica

Pracę zacząć od przygotowania ciasta ciemnego. Masło utrzeć z cukrem. Gdy masa jest j ...

Mus czekoladowy

W naczyniu do kuchenki mikrofalowej wymieszać kawałki czekolady, kawę i rum. Roztopić ...

Tarta tatin

Jabłka obrać, wyciąć gniazda nasienne, pokroić w ósemki...

Wróć do listy przepisów