/ Przepisy / Sałatka kartoflana zero waste

Opis przygotowania

Ziemniaki i jajka pokroić w grubą kostkę, pieczarki w grube plastry (jeśli są małe można zostawić je w całości). Wymieszać w misce.

Jogurt połączyć z majonezem i musztardą. Przyprawić solą i pieprzem. Przełożyć do miski. Dorzucić posiekaną natkę pietruszki i wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 449
Ewa gotuje - odc. nr 449

Tydzień po Wielkanocy Ewa zaprezentuje przepisy kuchni resztkowej. Na pierwsze...

 

Podobne przepisy

Camembert z figami na roszponce

Świetna na start!

Pesto z natki marchewki

Znakomity dodatek do kremowych zup i makaronów;-)

Sałatka chińska

Kapustę (pekińską lub sałatę rzymską; w Kraju Środka używana jest kapusta chińska) po ...

Ćwikła z chrzanem

Buraczki na ostro!

Wróć do listy przepisów