Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Syrop z miodu i czosnku

Opis przygotowania

Ząbki czosnku pokroić w plastry, umieścić w słoiku i zalać miodem. Zakręcić i włożyć do lodówki na tydzień.

Jeść codziennie na czczo – po jednej łyżeczce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 408
Ewa gotuje - odc. nr 408

Gdy za oknem robi się coraz chłodniej, chętnie sięgamy po receptury na...

 

Podobne przepisy

Pave

Brazylijska wariacja na temat tiramisu;-)

Syrop z miodu, cytryny i imbiru

Do herbaty i na przeziębienie;-)

Ciasto czekoladowo-majonezowe

Deser wybrany przez Artura Jędrzejczyka.

Rydze kiszone

Z kwaśnym mlekiem;-)

Wróć do listy przepisów