Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Syrop z miodu i czosnku

Opis przygotowania

Ząbki czosnku pokroić w plastry, umieścić w słoiku i zalać miodem. Zakręcić i włożyć do lodówki na tydzień.

Jeść codziennie na czczo – po jednej łyżeczce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 408
Ewa gotuje - odc. nr 408

Gdy za oknem robi się coraz chłodniej, chętnie sięgamy po receptury na...

 

Podobne przepisy

Koktajl truskawkowy

Owoce przełożyć do miksera, dolać maślankę i jogurt...

Pierogi z białą kiełbasą

Zaskakujące w smaku;-)

Pizza bez glutenu

Na mące ryżowej i sojowej...

Cottage pie z cheddarem

Wiejska zapiekanka z Wielkiej Brytanii...

Wróć do listy przepisów