
Jajka wybić do miski, posłodzić miodem, przyprawić cynamonem, wsypać 3 łyżki m±ki i zmiksować. Wlać mleko, dosypać m±kę, posolić i ponownie zmiksować.
Jabłka umyć, usun±ć gniazda nasienne. Owoce pokroić w grube plastry. Obtoczyć w m±ce, zanurzyć w cie¶cie. Ułożyć na blaszce wy¶cielonej papierem do pieczenia.
Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C i upiec na złoty kolor.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem Ewa zaprosi widzów na zaskakuj±ce owocowe ¶niadanie – upiecze...
Belgijski przysmak z włoskiego warzywa;-)
Awokado rozkroić, pozbawić pestki, mi±ższ wybrać łyżk±, rozdrobnić widelcem. Poł±czyć ...
Sprawion± rybę podzielić na półdzwonka, wyci±ć filety...
Mięso pokroić na mniejsze kawałki. W wysokim garnku przesmażyć najpierw podgardle - j ...