/ Przepisy / Dip z mango

Opis przygotowania

1/2 mango pokroić w kostkę, ½ odłożyć. ½ ogórka obrać, pokroić, dodać do mango skrojonego w kostkę. Dorzucić posiekaną papryczkę. Dolać sok i oliwę.

Zmiksować na gładki przecier, doprawić solą. Odłożone połówki mango i ogórka pokroić w kostkę, dodać do sosu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 40
Ewa gotuje - odc. nr 40

Z okazji Mikołajek Ewa Wachowicz przyrządzi rybę w panierce sezamowej -...

 

Podobne przepisy

Mini serniki kajmakowe

Z sorbetem malinowym;-)

Golonka w piwie

Góralski przysmak nieco inaczej...

Koktajl truskawkowy

Owoce przełożyć do miksera, dolać maślankę i jogurt...

Buły z indykiem i serem pleśniowym

Karmelizowana cebula i majonez z rukolą...

Wróć do listy przepisów