
Bardzo miękkie awokado przekroić wzdłuż na pół i wyciągnąć pestkę. Za pomocą łyżki wyjąć miąższ. Przełożyć do misy miksera, skropić sokiem z cytryny. Dorzucić pokrojonego banana, wsypać kakao, posłodzić syropem z agawy i zmiksować.
Mus przełożyć do słoiczków. Na wierzchu ułożyć pokrojone suszone śliwki (namoczone w wiśniówce) oraz pokrojone morele. Udekorować melisą. Zakręcić i schłodzić w lodówce.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem Ewa zaprosi na kuchnię korporacyjną, a co za tym idzie przygotuje...
Suszone śliwki przełożyć do litrowego słoika, zalać wódką, zakręcić i zostawić na 24 ...
Mleko i śmietanę połączyć, zagotować na małym ogniu. Czekoladę rozpuścić (najlepiej w ...
Z truskawkami pod glazurą;-)
Białka oddzielić od żółtek. Dodać szczyptę soli i ubić pianę. Utrwalić...