Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ciasto pełne śliwek

Opis przygotowania

Składniki zmiksować. Ciasto wlać do wysmarowanej masłem tortownicy (średnica 26 cm). Posypać wiórkami kokosowymi. Na kokosie ułożyć połówki śliwek.

Piec ok. 1 godziny w temp. 180 st. C.

Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 3
Ewa gotuje - odc. nr 3

W tym wydaniu swojego autorskiego programu kulinarnego Ewa Wachowicz zmierzy...

 

Podobne przepisy

Drożdżówka z konfiturą malinową

Na wyprawę nie tylko jagodzianki...

Blok czekoladowy

Hit z PRL-u w zupełnie nowym wydaniu;-)

Migdałowe brownie z czerwoną fasolą

Czekoladowe ciasto z fasolką? Czemu nie!

Biszkopt miodowy

Z kremem i sezonowymi owocami...

Wróć do listy przepisów