Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ciasto pełne śliwek

Opis przygotowania

Składniki zmiksować. Ciasto wlać do wysmarowanej masłem tortownicy (średnica 26 cm). Posypać wiórkami kokosowymi. Na kokosie ułożyć połówki śliwek.

Piec ok. 1 godziny w temp. 180 st. C.

Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 3
Ewa gotuje - odc. nr 3

W tym wydaniu swojego autorskiego programu kulinarnego Ewa Wachowicz zmierzy...

 

Podobne przepisy

Serownik mazurkowy z suszonymi śliwkami

Wariacja na temat sernika i mazurka!

Pucharki z jogurtem i truskawkami

Na spód szklanki dać trochę pokrojonych w plastry truskawek...

Mandarynkowiec

Żeby go przygotować, wcale nie trzeba znać mandaryńskiego;-)

Wróć do listy przepisów