ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 423

OPIS ODCINKA

Tym razem widzowie zastaną Ewę w przydomowej szklarni. A ponieważ w drugiej połowie maja bywa jeszcze dość chłodno, to po powrocie do kuchni autorka programu przygotuje przystawkę na ciepło, a zrobi ją z chińskiej kapusty pak choi. Na danie główne zaproponuje filet z dorsza z sosem jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Natomiast po obiedzie Ewa upiecze zaskakujący sernik kokosowy. Zobaczymy też jak przygotować sól sezamową.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Pak choi z patelni

Kapusta chińska na ciepło;-)

Dorsz po norwesku z sosem jajecznym

Podany z purée ziemniaczanym i kalafiorem romanesco...

Sernik kokosowy

Zaskakujący w smaku!

Wróć do listy odcinków