ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 374

OPIS ODCINKA

W listopadzie obchodzimy nasze największe święto narodowe, upamiętniające odzyskanie przez Polskę niepodległości. Z tej okazji Ewa zaprosi widzów na potrawy, które z powodzeniem mogą znaleźć się na uroczyście zastawionym stole. Gotowanie zacznie od barszczu czerwonego na wywarze z wędzonych żeberek wieprzowych, podanego z kawałkami mięsa, jajkiem poszetowym i kleksem śmietany. Na drugie danie będzie pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty. A na deser ciasto z malinami, brzoskwiniami i bezą.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Pierś gęsia z sosem czereśniowym i modrą kapustą

Na Święto Niepodległości i św. Marcina!

Wróć do listy odcinków