ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 344

OPIS ODCINKA

Ewa uwielbia sezonowość, więc tym razem potrawy inspirowane będą porą roku. Jesienne gotowanie zacznie się od upieczenia papryki, która trafi następnie do marynaty z czosnku, rozmarynu i oliwy. Na danie główne będzie pieczeń wołowa z sosem grzybowym na piwie oraz musztardą z pigwowca. A po obiedzie figi pieczone z miodem i twarogiem, podane na czekoladowo-orzechowej kruszonce.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Papryka z rozmarynem

Doskonała na start!

Wołowina z sosem grzybowym

Solidna sztuka mięsa w otoczeniu prawdziwków;-)

Musztarda z pigwowca

Świetny dodatek do mięs...

Figi pieczone

Szybko i smacznie...

Wróć do listy odcinków