ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 230

OPIS ODCINKA

W kolejnym odcinku Ewa przyrządzi doskonałą pierś z kaczki, podaną z sosem wiśniowym oraz gołąbkami z kaszą jaglaną i zielonym groszkiem. Deser będzie autorstwa gościa specjalnego odcinka – Pauliny Kantak, uczestniczki kulinarnego show Polsatu Hell’s Kitchen. Paulina poda ciasteczka biszkoptowe z kremem czekoladowym i kandyzowanymi oliwkami.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Pierś kaczki z sosem wiśniowym

Na dno pojemnika wsypać sól gruboziarnistą. Mięso umyć i osuszyć, następnie położyć na soli skórą do dołu...

Biszkopty z oliwkami

Na patelnię wlać wodę i wsypać cukier. Gdy się rozpuści, wrzucić przekrojone wzdłuż na pół oliwki...

Wróć do listy odcinków