Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Dip czosnkowy

Opis przygotowania

Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez i musztardę. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Pasztet w słoiku

Na mięsie z bulionu...

Sos cytrynowy

Cytryny przeciąć wzdłuż na pół, położyć na patelni...

Pasztet grzybowy

Przystawka na wieczerzę wigilijną.

Zielone smoothie

Siemię lniane wsypać do miksera...

Wróć do listy przepisów