Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos remoulade

Opis przygotowania

Wszystkie składniki posiekać. Przełożyć do miseczki. Wymieszać. Na wierzchu ułożyć wachlarz z naciętego kawałka jabłka. Sos remoulade jest doskonałym dodatkiem do wędlin - to taki duński odpowiednik naszego sosu tatarskiego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 182
Ewa gotuje - odc. nr 182

Wielka Sobota to ostatni dzień przygotowań wielkanocnych. Ewa proponuje...

 

Podobne przepisy

Pasztet z cukinii i marchewki

Absolutnie bez mięsa!

Sos miętowo-czosnkowy

Do jogurtu dodać przeciśnięty czosnek i drobno posiekaną miętę...

Pasztet drobiowy z herbatnikami

Przysmak dla miłośników wątróbki;-)

Sos tatarski po wiedeńsku

Austriacka wersja doskonale znanego u nas sosu majonezowego.

Wróć do listy przepisów