/ Przepisy / Masło czosnkowo-rzeżuchowe

Opis przygotowania

Masło utrzeć. Wymieszać z przeciśnięty przez praskę czosnkiem, rzeżuchą i solą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyjątkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Karp wędzony

Sprawioną rybę podzielić na półdzwonka, wyciąć filety...

Kanapka z polędwiczką

Mięso przełożyć do zamykanego naczynia...

Sos cytrynowy

Cytryny przeciąć wzdłuż na pół, położyć na patelni...

Racuchy a'la Jadzia

Z jajek, kefiru, mąki, soli i sody zrobić ciasto o konsystencji gęstej śmietany. Połą ...

Wróć do listy przepisów