Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Masło czosnkowo-rzeżuchowe

Opis przygotowania

Masło utrzeć. Wymieszać z przeci¶nięty przez praskę czosnkiem, rzeżuch± i sol±.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyj±tkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Tempura z krewetek na szampanie

Z lodowatego wina, m±ki i jajka zrobić w misce jednolite ciasto - dużo rzadsze niż na ...

Risotto z gruszkami i gorgonzol±

Ugotować bulion warzywny (może być z kostki, do risotto dla 4 osób potrzeba około 2 l ...

Oscypek z żurawin±

Prosto z rusztu;-)

Utopence

Czeski frykas...

Wróć do listy przepisów