Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Masło czosnkowo-rzeżuchowe

Opis przygotowania

Masło utrzeć. Wymieszać z przeci¶nięty przez praskę czosnkiem, rzeżuch± i sol±.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 390
Ewa gotuje - odc. nr 390

W kolejnym odcinku Ewa upiecze domowy chleb na drożdżach i wyj±tkowo zdrowej...

 

Podobne przepisy

Selerowe chipsy

Obranego selera pokroić na cieniuteńkie plasterki (można użyć szatkownicy do ogórków) ...

Gałuszki

Do przesianej m±ki dodać jajko, posolić. Wlać wodę (ile zabierze), wyrobić. Łyżk± for ...

Placki ziemniaczane z blachy

Z kartofli z wczorajszego obiadu...

Kapu¶niaczki

Drożdże wymieszać z łyżk± ciepłego mleka, szczypt± cukru, sol± i łyżeczk± m±ki. Gdy p ...

Wróć do listy przepisów