/ Przepisy / Nalewka na propolisie

Opis przygotowania

Propolis (kit pszczeli) zalać alkoholem. butelkę zakręcić i odstawić na 2 tygodnie w ciemne miejsce.

Pić po łyżeczce raz dziennie - rozcieńczone kieliszkiem wody. Można dodać łyżeczkę miodu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 389
Ewa gotuje - odc. nr 389

W kolejnym odcinku programu Ewa zaprezentuje przepisy, dzięki którym zadbamy...

 

Podobne przepisy

Majonezy smakowe

Domowe sosy na bazie majonezu!

Empanadillas

Mąkę przesiać, dodać smalec, sól i wodę. Wyrobić. Przełożyć do miski. Przykryć i odst ...

Oliwki z chlebem, serem i warzywami

Z chleba odkroić skórkę, kromki pokroić w zgrabną kostkę. Przełożyć do miski. Dodać p ...

Pasta z cieciorki

Cieciorkę odcedzić, zmiksować. Jeśli będzie zbyt sucha, dolać odrobinę zalewy z puszk ...

Wróć do listy przepisów