Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pstrąg na parze

Opis przygotowania

Sprawione ryby natrzeć wewnątrz odrobiną soli. Do środka włożyć czosnek, koperek i po plasterku cytryny. Ugotować na parze (do wody dodać białe wino, ziele angielskie i liść laurowy).

Na talerzu udekorować cząstkami cytryny. Podawać z warzywami z sosem jogurtowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Gęsie piersi z kisielem winogronowym

A do tego ryż z rodzynkami...

Filet z indyka z warzywami na parze

Wyjątkowo dietetyczny!

Serowiec

Mąkę przesiać na stolnicę, dodać zimne masło i posiekać...

Perliczka na miodzie

Nadobna perlica boczkiem rumianym otulona.

Wróć do listy przepisów