Andruty przełożyć gotowym kremem czekoladowo-orzechowym. Wcześniej wstawić słoik do miski z gorącą wodą - po to, by krem było łatwiej rozsmarować na kruchych waflach.
Ugotować budyń waniliowy - na mleku. Gdy lekko przestygnie, równo rozłożyć na ostatnim andrucie. Na budyniu ułożyć herbatniki. Na każdym ciasteczku położyć orzech laskowy i polać kroplą miodu. Miód działa jak klej, w dodatku ładnie wygląda.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
”Pasztet z selera, chleb owsiany, piszinger błyskawiczny” W...
Białka oddzielić od żółtek, ubić sztywną pianę. Pod koniec utrwalić 4 łyżkami cukru p ...
Jabłka obrać, wyciąć gniazda nasienne, pokroić w ósemki...
Z kremem na bazie mascarpone;-)
Ser i kartofle - niezwykłe połączenie;-)