Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Mizeria

Opis przygotowania

Ogórki obrać, pokroić na plastry, posolić i odstawić. Jak puszczą sok, odcisnąć z nadmiaru wody. Dodać śmietanę i koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 21
Ewa gotuje - odc. nr 21

Ponieważ w maju drugoklasiści przystępują do I Komunii Świętej, a w polskich...

 

Podobne przepisy

Ciasto pierogowe z blachy

Przekąska zero waste!

Domowe wędzonki

Boczuś, szyneczka i karkóweczka...

Pasztet z pistacjami

Bardzo delikatny i... orzechowy!

Zielona szakszuka z awokado

Na śniadanie lub szybki lunch!

Wróć do listy przepisów